Eiknerparken

​Besøk oss i Eiknerparken!

Vi hos Eikner Naturstein har i flere år hatt en visjon om å kunne presentere naturstein og vårt utvalg av gravminner i et miljø så nær som mulig det man opplever på gravplassen.

Høsten 2016 satte vi i gang med å flytte parkeringsplasser, mure tørrmurer, legge opp layout i samarbeid med landskapsarkitekt, produsere nye modeller…..

Parken har siden den gang utviklet seg. Planter og trær vokser og gror, modellene i utstillingen kommer og går etterhvert som nye modeller produseres og presenteres. Tanken er at parken skal representere gravplassen slik den fremstår. Og skal inspirere!

Før du bestiller gravstein er det lurt å besøke Eiknerparken i Ulsmågveien.

Her har vi samlet mer enn 130 forskjellige gravsteinsmodeller i et flott utemiljø som du kjenner igjen fra gravplassen. Vi har alt fra enkle og rimelige til større påkostede steiner.I den mørke årstiden er parken opplyst, og mange av steinene står i ly for vær og vind under tak.

Vi viser forskjellene mellom de ulike overflatene natur, finslipt, flammebehandlet, delpolert og helpolert på de utstilte modellene. Da kan vi også fortelle mer om vedlikehold og fordeler/ulemper med de forskjellige utførelsene. Mange av de utstilte modellene er utstyrt med dekorer i bronse eller innhugget, og skriftprøver slik at man kan danne seg et inntrykk.

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi ønsker gjerne å høre hva du trenger hjelp med. Helt uforpliktende!

Send forespørsel