Om oss

Hvem er vi?

Firmaet har 6 ansatte med daglig leder Svein Erik Nybruket i spissen. Ansvarlig for det faglige er Sigurd Eikner, 4. generasjon steinhuggermester.

Eikner Naturstein A/S skal dekke behov for varige og vedlikeholdsfrie produkter i naturstein med estetisk og god form. Prioriterte anvendelser er gravmonumenter, minnesmerker og skifer/granitt til byggeformål og restaureringsarbeid.

Historien bak Eikner Naturstein A/S begynner tilbake i 1908. Hermann Eichner immigrerte fra Tyskland og som stenhugger begynte han i Riebers Stenhuggeri, før han startet egen virksomhet i Nygårdsgaten i Bergen.

Frem til slik bedriften fremstår i dag er det en interessant historie som man kan lese om under Om firmaet – historikk.

Bedriften flyttet til dagens beliggenhet på Ulsmåg i 1982. I løpet av 2002 ble det bygget på og utvidet for å kunne tilby våre kunder en moderne og representativ utstilling. Siden den gang har vi videre endret og forbedret våre lokaler og utstillinger mange ganger fordi tidene – og svingningene i modellutvalg – krever stadig fornying og forbedring.

Utstillingen

Når du besøker oss i Ulsmågveien 27 i Bergen blir du møtt av salgsrepresentanter med lang erfaring fra steinfaget.
Vi hjelper med forslag til løsninger – uavhengig om det er gravstein eller hagemur som er tema.

Utstillingen vår gjenspeiler muligheter innen bruk av stein, og mange har funnet gode ideer og smarte løsninger på akkurat sitt ønske ved å vandre rundt i våre lokaler.

Eikner Naturstein | Stell av gravstein
Eikner Naturstein | Bronsekunst

Send forespørsel