Naturstein & Hagestein

Karakter og atmosfære

Naturstein er betegnelsen på all stein som kan sages, spaltes eller hugges til plater og emner for bruk i utearealer, bygninger og monumenter. ​
 
Vi leverer produkter til både bygg og anlegg, hus og hage, og lagerfører de fleste standardproduktene i Ulsmågveien 27. Oversikten viser det meste av utvalget vårt. Ellers skaffer vi til veie det meste av skifer og granitt, vi produserer på mål og kan besørge frakt.
 
Velkommen innom butikken!

Innemiljø

Naturstein er et materiale som passer til bruk i ulike innemiljø med fordeler som bl.a. stor slitasjemotstand og lang levetid .

Vi leverer naturstein til både det offentlige rom og til privatboliger.

Egenskapene sammen med estetikk gjør at bruk av naturstein i offentlige rom som kjøpesentre, skoler, flyplasser ol. er attraktivt.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Utemiljø

Forskjellige steintyper preger mange av byers uterom og skaper en fantastisk atmosfære. Historien viser mangfold i anvendelse og fantastiske håndverk har resultert i flotte byggverk og varige monumenter.
Potensiale og bruksområdene for naturstein er stort, med sitt tidløse og klassiske utseende.

​Vi finner naturstein i mange utemiljø i det offentlige rom. Det være seg i parker og kirkegårder, torg og gågater, rundkjøringer og gatemiljø generelt. I private miljøer og hager skapes en flott atmosfære i samspill med natur og bygninger. Kombinasjoner av stein og vann skaper et nydelig samspill med flotte farger.
Stein er tradisjon og kilde til inspirasjon!

Ønsker du en uforpliktende samtale?

Vi ønsker gjerne å høre hva du trenger hjelp med. Helt uforpliktende!

Send forespørsel